Bureau Waardenburg
Varkensmarkt 9
4101 CK Culemborg
T: 0345 512710
e-mail buwa

Vacancies
U bevindt zich hier:

Vacatures Bureau Waardenburg

Bureau Waardenburg is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van ecologie, natuur, landschap en milieu. De combinatie van theoretische en praktische kennis staat borg voor degelijk onderbouwde adviezen en realistische plannen. Opdrachtgevers zijn overheden, natuurbeschermingsorganisaties en bedrijven.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van vacatures binnen ons bedrijf.

Vacature financiële projectadministratie

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor onze financiële staf. In deze functie zorg je samen met de projectleiders van onze organisatie voor administratieve en financiële afhandeling van projecten en andere bedrijfsprocessen. 

Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren, klik dan hier.

Vacature afdeling ICT

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een junior systeembeheerder. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het beheren van onze totale ICT, bestaande uit een kleine honderd Apple computers, 15 Windows PC’s en diverse soorten servers. Je zorgt o.a. voor de werkplekautomatisering, je lost voor onze gebruikers problemen op en zorgt er samen met je collega’s voor dat onze ICT precies doet wat er van verwacht wordt. Kortom: een veelzijdige functie die alle facetten van het systeembeheer omvat.

Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren, klik dan hier.

Open Sollicitatie

Op het moment dat zich een vacature voordoet, zoeken wij onder andere in de ontvangen open sollicitaties naar mogelijk geschikte kandidaten. 

Als u denkt dat u een belangrijke bijdrage kan leveren aan één van onze sectoren Natuur & Landschap, Vogelecologie en Aquatische ecologie, dan kunt u een open sollicitatie richten aan dhr. A.J.M. Meijer via onderstaand formulier.

Aangezien er veel werkzoekenden zijn is het voor ons helaas ondoenlijk om op alle open sollicitaties te reageren. 

E-mail formulier open sollicitatie

stuur cv

Bezoek voor vacatures in de gehele sector ecologie en milieu de website van Delta. Intermediair voor Opdrachtgevers en professionals. Voor kortlopende en langlopende projecten. Ook voor ZZpers.