Bureau Waardenburg
Varkensmarkt 9
4101 CK Culemborg
T: 0345 512710
e-mail buwa

Text and graphics
U bevindt zich hier:
Preview van een serie posters voor Waterschap Aa & Maas over 10 jaar oevermonitoring.

Schrijven voor publiek

Wilt u een bepaalde doelgroep te informeren? Bijvoorbeeld over gemeentelijk beleid of ingrepen in de buitenruimte. Of om draagvlak te creëren voor zorg voor de natuur?

Voor succesvolle overdracht van informatie zijn toegankelijk geschreven teksten nodig. Ook relevant beeld en duidelijke opmaak helpen informatie overbrengen.

Als u voor een dergelijk opgave staat, kunt u ons inschakelen voor ondersteuning. We schreven eerder (mee aan) diverse publicaties voor een breed publiek, waaronder de Stand van de Natuur van Amersfoort en de Veldgids Invasieve waterplanten in Nederland. Daarnaast leveren wij tekst en beeld voor publicaties, informatiepanelen, folders en websites.

Beeldmateriaal en grafische vormgeving

Onze ontwerpafdeling beschikt over een uitgebreid beeldarchief met foto's van soorten, landschappen, werkzaamheden en andere ecologische onderwerpen. Wij fotograferen en filmen zowel boven als onder water. 

Daarnaast maken wij illustraties en geven producten een aansprekende vormgeving, afgestemd op de doelgroep. Wij verzorgen ontwerp en uitvoering van o.a. leaflets, posters, websites, (plan)kaarten, banieren, informatieborden, presentaties. 

Neem vrijblijvend contact op om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Contactpersoon: