Bureau Waardenburg
Varkensmarkt 9
4101 CK Culemborg
T: 0345 512710
e-mail buwa

Team Natuurinclusief Ontwerp
U bevindt zich hier:

Team Natuurinclusief Ontwerp start officieel vanaf januari 2022

 

U kent ons als groep ontwerpers binnen Bureau Waardenburg. Vanaf januari 2022 vormen we een eigen team: Team Natuurinclusief Ontwerp (NIO).

Vanuit team NIO willen we nog eerder bij u aan tafel zitten om te zorgen dat geen kans verloren gaat. We denken creatief mee in ruimtelijke vraagstukken en zorgen daarbij dat biodiversiteitswinst ontstaat. Door de aanwezige ecologische kennis en decennialange ervaring met visievorming, beleid en inrichting zorgen we voor plannen die goed werken, zowel voor de natuur als voor de mens. Graag passen we innovaties toe en altijd zorgen we ervoor dat het mooi wordt.

Het team bestaat uit een groep bevlogen landschapsarchitecten, ontwerpers en ecologen, die integraal willen werken en vanuit samenhang denken. Zowel in ruimte als in tijd. Van bodem en water tot in de lucht, voor stad en ommeland tot natuurgebieden. Altijd met respect voor wat er is en wat kan zijn, vanuit een realistisch toekomstperspectief. Onze werkwijze is creatief en visueel en sluit aan op wat u nodig heeft.

We gaan samen voor een biodiverse, klimaatbestendige en mooie leefwereld!

Neem voor meer informatie contact op met onze teamleider Natuurinclusief Ontwerp: