Bureau Waardenburg
Varkensmarkt 9
4101 CK Culemborg
T: 0345 512710
e-mail buwa

Development of apps
U bevindt zich hier:

Data inwinning, beheer & verwerking

Ontwikkeling van apps voor eenvoudige invoer, analyse en het delen van ecologische data


Invoeren van determinaties en meta gegevens

 

Hiermee ontwikkelen we applicaties voor desktops, webbrowsers en smartphones en maken we informatie toegankelijk voor invoer, analyse en het delen van gegevens. 

Analyse van watermonsters op micro-organismen

Bureau Waardenburg voert jaarlijks verschillende hydrobiologische meetnetten uit waarbij watermonsters worden geanalyseerd op aanwezigheid van micro-organismen. De gegevens die hierbij worden geregistreerd worden vastgelegd in een centrale database. Het gaat hierbij vaak om microscoop-determinaties die volgens vaste protocollen worden uitgevoerd.

Hydrobiologische app

Met de hydrobiologische applicatie die we hebben ontwikkeld kunnen de analisten vanaf elke gewenste werkplek (thuis of op kantoor, via MAC of PC) de hydrobiologische gegevens invoeren of analyseren. Hiervoor is geen database kennis nodig en het systeem is optimaal beveiligd tegen invoerfouten. Ook beschikt de applicatie over volautomatische analysestappen en output in de vorm van grafieken. Verder biedt de applicatie mogelijkheden om van monsterlocaties kaarten te exporteren voor gebruik in het veld.

Vanuit de applicatie kunnen rechtstreeks exporttabellen worden gegenereerd in de gebruikelijke export-formats (ECOLIMS, QBWAT, ECOBASE). 

App voor projectmanagement

Naast het ontwikkelen van een applicatie voor hydrobiologische data wordt de software onder andere gebruikt om apps voor projectmanagement te ontwikkelen zodat opdrachtgevers 24/7 op de hoogte kunnen blijven van de vorderingen binnen een project. 

Voor meer informatie over de ontwikkeling van apps kunt u contact opnemen met: